Even geduld aub..
Busy loader

Retouren / Ruilen

Hoe kan ik mijn gehele bestelling retourneren?
Indien u de gehele bestelling retourneert, kunt u dit aangeven op de 2e pagina van het PDF bestand dat de factuur bevat van de oorspronkelijke zending. Stuur dit samen met de te retourneren goederen op naar ons adres:
TT-Gymnastics
Ambachtsweg 14
3542 DG Utrecht


Hoe kan ik een gedeelte van mijn bestelling retourneren?
Het is mogelijk om een artikel van de bestelling te retourneren.

Per e-mail ontvangt u de factuur en daarbij een retourformulier (de laatste pagina van de pdf die wij u als bijlage mailen). Nadat u dit formulier uitprint kunt u hierop aangeven welk artikel u terug stuurt en noteert u duidelijk uw bankgegevens (IBAN) zodat wij het geld kunnen terug storten.
Stuur het formulier samen met het artikel naar ons toe en wij zullen het aankoop bedrag aan u terug betalen, exclusief de verzendbijdrage. Zorg ervoor dat u het artikel netjes verpakt en de verzend-verpakking goed dichtplakt met tape zodat er niets uit kan vallen tijdens het transport. Alle artikelen dienen ongedragen, met kaartjes eraan en het liefste in originele verpakking naar ons te worden opgestuurd.

Belangrijk;

Vergeet u alstublieft niet om uw IBAN te noteren op het formulier, zodat u verzekerd bent van een vlotte terug betaling. 

Hoe kan ik iets van mijn bestelling ruilen?
Het is mogelijk om een artikel van de bestelling te ruilen.

Per e-mail ontvangt u de factuur en daarbij een retourformulier (de laatste pagina van de pdf die wij u als bijlage mailen). Nadat u dit formulier uitprint kunt u hierop aangeven welk artikel u terug stuurt en welk artikel u graag zou willen ontvangen. Stuur het formulier samen met het artikel naar ons toe en wij zullen zorgen dat u zo spoedig mogelijk (op onze kosten) uw nieuwe bestelling weer in huis heeft. Zorg ervoor dat u het artikel netjes verpakt en de verzend-verpakking goed dichtplakt met tape, zodat er niets uit kan vallen tijdens het transport. Alle artikelen dienen ongedragen, met kaartjes eraan en het liefste in originele verpakking naar ons te worden opgestuurd.

Belangrijk;

Wilt u het nieuwe artikel van de ruiling  niet bestellen via de webshop, maar deze aangeven op het ruilingsformulier zodat u verzekerd bent van vlotte levering en verzending op onze kosten.

0 / € 0,00