Even geduld aub..
Busy loader

TT-Gymnastics:

Green checkbox    Snelle levertijden
Green checkbox    Scherpe prijzen door eigen productie
Green checkbox    Maatwerk en advies voor verenigingen
Green checkbox    Goede support
Green checkbox   

Altijd bereikbaar via info@tt-gymnastics.nl

Green checkbox   Veilig betalen
Green checkbox   Kleding passen en kopen in onze winkel
  BEZOEK ONZE WINKEL IN UTRECHT

TT-Gymnastics

TT-Gymnastics is een atelier dat zich heeft toegelegd op het maken van turnkleding. Wij richten onze collectie in om particulieren en verenigingen rechtstreeks van dienst te kunnen zijn.

Turnkleding voor selectie –en recreantengroepen kunnen door ons bedrijf gemaakt worden. Beide groepen kunnen uit onze voorraad turnpakjes een keuze maken of kleur wijzigingen doen. Verder kunnen verenigingen bij ons terecht voor vele aanvullende producten om de vereniging geheel aan te kleden.

Op deze site kan tevens jongenskleding besteld kan worden. Een aantal basismodellen zijn te bestellen via ons online bestelsysteem. Verenigingen kunnen deze modellen naar kleur aanpassen, zodat ze één geheel vormen met de overige turnkleding.

Voor particulieren die een turnpakje zoeken voor training, individuele wedstrijden of om cadeau te geven heeft TT-Gymnastics haar uitgebreide collecties Basic, Professional en Special. Deze turnpakjes liggen grotendeels op voorraad en kunnen per stuk besteld worden. Via onze site kunt u het gewenste turnpakje bestellen en deze combineren met een legging en een haarwokkel.

De stoffen die door TT-Gymnastics gebruikt worden voor haar kleding zijn ook aan te schaffen via deze site. Via ‘Stoffen’ vindt u onze uitgebreide collectie velours –en glitterstoffen.

Samenvattend biedt TT-Gymnastics een ruim assortiment turnkleding. Middels deze site geven wij een eerste indruk van ons bedrijf.  Heeft u naar aanleiding van deze site nog vragen, dan kunt u deze vanzelfsprekend stellen. U kunt ons mailen op info@tt-gymnastics.nl of ons bellen. We zijn te bereiken van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij gesloten.

Graag tot ziens bij TT-Gymnastics,

Sander van Balen

0 / € 0,00