Even geduld aub..
Busy loader

TT-Gymnastics

TT-Gymnastics is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het maken van turnkleding. Wij leveren zowel aan particulieren als verenigingen.

Turnkleding voor zowel selectie– als recreantengroepen kunnen bij TT-gymnastics aangeschaft worden. Beide groepen kunnen uit onze ruime voorraad turnpakjes een keuze maken! Uiteraard bieden wij ook vele aanvullende producten om de aankoop compleet te maken.

Op onze website kan tevens jongenskleding besteld worden. Een aantal basismodellen zijn te bestellen via ons online bestelsysteem. Verenigingen kunnen deze modellen naar kleur aanpassen, zodat ze één geheel vormen met de aangeschafte dames turnpakjes van TT-gymnastics.

Voor particulieren die een turnpakje zoeken voor training, individuele wedstrijden of om cadeau te geven heeft TT-Gymnastics haar uitgebreide collecties Basic, Professional en Special. Deze turnpakjes liggen grotendeels op voorraad en kunnen per stuk besteld worden. Via onze site kunt u het gewenste turnpakje bestellen en deze combineren met een legging en een haarwokkel.

De stoffen die TT-Gymnastics gebruikt voor de turnpakjes zijn ook aan te schaffen via deze site. Via ‘Stoffen’ vindt u onze uitgebreide collectie velours –en glitterstoffen.

Samenvattend biedt TT-Gymnastics een ruim assortiment turnkleding. Middels deze site geven wij een eerste indruk van ons bedrijf. Heeft u ondanks onze informatie toch nog vragen, dan kunt u deze vanzelfsprekend aan ons voorleggen. U kunt ons bereiken via info@tt-gymnastics.nl . 

Graag tot ziens bij TT-Gymnastics,

Sander van Balen

0 / € 0,00