Even geduld aub..
Busy loader

TT-Gymnastics

TT-Gymnastics is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het maken van turnkleding. Wij leveren zowel aan particulieren als verenigingen.

Turnkleding voor zowel selectie– als recreantengroepen kunnen bij TT-gymnastics aangeschaft worden. Beide groepen kunnen uit onze ruime voorraad turnpakjes een keuze maken! Uiteraard bieden wij ook vele aanvullende producten om de aankoop compleet te maken.

Op onze website kan tevens jongenskleding besteld worden. Een aantal basismodellen zijn te bestellen via ons online bestelsysteem. Verenigingen kunnen deze modellen naar kleur aanpassen, zodat ze één geheel vormen met de aangeschafte dames turnpakjes van TT-gymnastics.

Voor particulieren die een turnpakje zoeken voor training, individuele wedstrijden of om cadeau te geven heeft TT-Gymnastics haar uitgebreide collecties Basic, Professional en Special. Deze turnpakjes liggen grotendeels op voorraad en kunnen per stuk besteld worden. Via onze site kunt u het gewenste turnpakje bestellen en deze combineren met een legging en een haarwokkel.

De stoffen die TT-Gymnastics gebruikt voor de turnpakjes zijn ook aan te schaffen via deze site. Via ‘Stoffen’ vindt u onze uitgebreide collectie velours –en glitterstoffen.

Samenvattend biedt TT-Gymnastics een ruim assortiment turnkleding. Middels deze site geven wij een eerste indruk van ons bedrijf. Heeft u ondanks onze informatie toch nog vragen, dan kunt u deze vanzelfsprekend aan ons voorleggen. U kunt ons bereiken via info@tt-gymnastics.nl . 

Graag tot ziens bij TT-Gymnastics,

Sander van Balen

In deze Covid-tijden ...

In deze Covid-tijden staat de veiligheid en gezondheid van onze mensen voorop.
We doen ons uiterste best en werken heel hard om veilig en gezond te blijven, terwijl we uw leveringen op tijd bij u afleveren.
Helaas hebben we de afgelopen zes maanden ons team moeten terugschroeven, wat de effectiviteit en snelheid waarmee we onder normale omstandigheden opereren, heeft verminderd.

We hebben moeite om hetzelfde serviceniveau te bieden waarop we onze reputatie hebben opgebouwd, maar het voelt alsof taken langer duren; sommige van onze klanten lijken minder geduldig, vaak minder dankbaar.
Maar we moeten oppassen dat we alleen de klachten en moeilijkheden zien, en zo de schoonheid en wonderen om ons heen vergeten.

Het voelt soms alsof de begintijd van webshops en internetverkopen weer terug zijn: het duurt langer voordat bestelde goederen arriveren omdat ze er niet altijd de volgende dag zijn.
Maar dit zorgt er ook voor dat we aangenaam verrast kunnen worden als het pakketje eindelijk aankomt, dat weten we (bijna) niet meer.
Op deze manier is er plezier in het kopen, maar ook in het uitpakken en passen van deze mooie sportkleding.

We hopen dat u een deel van de vreugde en het licht ervaart dat we proberen te verwerken in onze producten, en we wensen u sterkte in deze onzekere tijden en hopen dat u gezond en veilig bent met uw dierbaren.

Sportieve groeten van het TT Team

0 / € 0,00